Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

νικος παπανικολαου

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

αποκομιδη σκουπιδιων με τηλεχειρηστηριο θα γινεται στο δημο θεσσαλονικης

Την πιλοτική εφαρμογή ενός νέου συστήματος αποκομιδής απορριμμάτων ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για το σύστημα πλάγιας φόρτωσης, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα να γίνεται η αποκομιδή με αυτοματοποιημένες διαδικασίες, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.  >>>>>


Όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας Θανάσης Παππάς, το σύστημα θα εφαρμόζεται από οχήματα που διαθέτουν αυτόματο ανυψωτικό μηχανισμό και μεγάλη χωρητικότητα, ενώ η αποκομιδή θα γίνεται πλαγίως, δεν θα χρειάζεται προσωπικό, αφού το όχημα θα παίρνει και θα αδειάζει τηλεσκοπικά τον κάδο με τη βοήθεια τηλεχειριστηρίου.
Το πιλοτικό πρόγραμμα θα έχει διάρκεια τρείς μήνες και για την εφαρμογή του είναι απαραίτητη η μίσθωση εκατό (100) κάδων απορριμμάτων 2.400 ή 3.200 λίτρων και τριών απορριμματοφόρων πλάγιας φόρτωσης, για την απομάκρυνση περίπου 80 τόνων, απορριμμάτων ημερησίως.
Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η μίσθωση των εκατό κάδων απορριμμάτων και των τριών απορριμματοφόρων πλάγιας φόρτωσης θα γίνει με δημόσιο διεθνή διαγωνισμό.
θα γίνεται

Seleo.gr News 
&
e-aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου