Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

απο 1-1-2014 ισχυει το 25ντα€


Η υποκρισία είναι τελικά στο DNA του ΠΑΣΟΚ. Και φυσικά η «κοντή μνήμη» όταν πρόκειται για θέματα από τα οποία νομίζει ότι θα εισπράξει πολιτικά οφέλη. 
Πριν από ένα χρόνο, το Νοέμβριο του 2012, μαζί με τα
>>>>>>>>>
υπόλοιπα επώδυνα μέτρα στο πλαίσιο του νέου κουρέματος του χρέους, οι  βολευτές του ΠΑΣΟΚ έδωσαν την ψήφο τους  (με όποιον τρόπο την έδωσαν, μου είναι αδιάφορο)  στο νόμο
4093/2012  που προβλέπει διπλό χαράτσι για ασθενείς τόσο για τη νοσηλεία (25€) όσο και για τα φάρμακά τους (1€).

Σήμερα μετά την υπογραφή της εγκυκλίου για την εφαρμογή του μέτρου από τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο Βενιζέλος και το “υπόλοιπον” ΠΑΣΟΚ ξύπνησαν από τον πολιτικό τους λήθαργο και άρχισαν να διαμαρτύρονται. 

Χθες ψήφισε, σήμερα το μετάνοιωσε και το ξέχασε…..  Αρκεί να τσιμπήσει κανένα … δυσεύρετο ψηφαλάκι κανενός αμνήμονα! Σε όλα αστείοι.
Όπως αστείες είναι και οι “δήθεν” κόντρες του αρχηγού με τον Άδωνι. Γιατί δεν πάει πολύς καιρός που ακούσαμε από στόματος Βενιζέλου το «Αδωνι Θεέ πάρε την ΠΑΕ» και το «Άδωνι, είσαι Θεός, για χάρη σου μπορούμε να ψηφίσουμε και τέταρτο μνημόνιο».
Μα τόσο μεγάλοι υποκριτές !!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου