Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

"αυγη"!!!!! η "αυριανη" της αριστερας (του κωλου)


Η κατάπτυστη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» γράφει ένα πολύ κακό-κατάπτυστο άρθρο για το ΠΑΣΟΚ, γελοιοποιεί και περιγράφει την εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη ως μνημόσυνο και του εύχεται «Καλά σαράντα»!!!!!!!!
Το ΠΑΣΟΚ καλά έπαθε και βρίσκεται εκεί που
>>>>>>>>
βρίσκεται και πιθανόν να πάει και χειρότερα γιατί μυαλό δεν βάζει. Και ο λαός τιμωρεί και πολύ καλά κάνει.
Το θέμα είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν κάποια ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ φασιστικής προέλευσης (ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και αριστερός φασισμός) που πηραν τα α-μυαλά τους αέρα και νομίζουν ότι βρίζοντας και γελοιοποιώντας το ΠΑΣΟΚ κερδίζει το απόκκομά τους πόντους. Δεν υπερασπίζομαι το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα, είπα, καλά να πάθει. Υπερασπίζομαι όμως τους ψηφοφόρους του που κατά καιρούς έφταναν μέχρι το 45% και τώρα κάποιοι απ'αυτούς το "ρίχνουν" στο ΣΥΡΙΖΑ. Ξεχνάνε τα κομματόσκυλα ότι από το 4% μέχρι το 28% δηλαδή το 24% είναι ψηφοφόροι που τα προηγούμενα χρόνια ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ!!!!! και αψηφούν το γεγονός ότι όταν κάποιον τον βρίζεις, ενδέχεται να στο ανταποδώσει. 
Καλά θα κάνουν λοιπόν τα κομματόσκυλα αυτά, να δείξουν κάποια αυτοσυγκράτηση γιατί η μέρες είναι πονηρές. 
Αααα, και καλά "καλά σαράντα" στον συντάκτη του κειμένου της αριστερής  "Αυγής" του κώλου

Πηγή Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου