Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

η νεα διαταξη για τους "χρυσαυγιτες"!!!!!!!!!


Υποχρεωτικά ο αριθμός και το όνομα του κάθε Χρυσαυγίτη στη φανέλα

Αυτές θα είναι οι νέες φανέλες της Χρυσής Αυγής, για το ξύλο εντός έδρας . Μπροστά προβλέπεται το σήμα και ο σπόνσορας και πίσω το όνομα και ο αριθμός μητρώου εγγραφής. Οι απλές φανέλες για τους χομπίστες θα συνεχίσουν να διατίθενται στις μπουτίκ της οργάνωσης.
Διάταξη που βάζει προδιαγραφές στις εμφανίσεις των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής, περιλαμβάνει το νέο Νομοσχέδιο που παρουσίασε ο Νίκος Δένδιας, ώστε και οι επιθέσεις τους να συντονίζονται καλύτερα και να διευκολύνεται η Αστυνομία
Αυτές θα είναι οι νέες φανέλες της Χρυσής Αυγής, για το ξύλο εντός έδρας . Μπροστά προβλέπεται το
>>>>>>>>
σήμα και ο σπόνσορας και πίσω το όνομα και ο αριθμός μητρώου εγγραφής. Οι απλές φανέλες για τους χομπίστες θα συνεχίσουν να διατίθενται στις μπουτίκ της οργάνωσης.


Με τον αριθμό μητρώου που πήραν όταν γράφτηκαν στο κόμμα και το όνομα με το παρατσούκλι στην πλάτη της μαύρης φανέλας (ή του πουκαμίσου, σε περίπτωση εξωγηπεδικής  εμφάνισης), θα είναι υποχρεωμένα πλέον τα μέλη της Χρυσής Αυγής, να συμμετέχουν στα επεισόδια.
Με τον νέο αυτόν κανονισμό, θα γνωρίζουν όλοι ποιοι -από αυτούς που συμμετέχουν σε έναν τραμπουκισμό- είναι επίσημα επαγγελματίες Χρυσαυγίτες με συμβόλαιο και ποιοι επιτίθενται από χόμπι ως απλοί οπαδοί που έχουν προμηθευτεί τις μπλούζες από την μπουτίκ της ομάδας.

Θα αποφεύγονται δηλαδή οι ατέλειωτες συζητήσεις των ελλήνων δημοσιογράφων για το κατά πόσο μια επίθεση της Χρυσής Αυγής είναι πολιτικό έγκλημα ή όχι. Πλέον, όταν Χρυσαυγίτες επιτίθενται ως ομάδα σε κάποιον, μόνο και μόνο επειδή δεν είναι Χρυσαυγίτης, θα θεωρείται κατευθείαν πολιτική, χωρίς άλλες κρετίνικες θεωρίες.
Επίσης, στα πλαίσια των νέων κανονισμών, ο εξοπλισμός του κάθε Χρυσαυγίτη (τάπες, σιδηρογροθιές, μαχαίρια, κοκ) θα ελέγχεται από τους αρμόδιους επόπτες, πριν από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του τσαμπουκά, ώστε να αποφεύγονται ενστάσεις για αντικανονικά όπλα.

Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη να καθιερωθούν διαφορετικές εμφανίσεις ανάλογα με το χτύπημα. Διαφορετική φανέλα για τα φιλικά (όπου χτυπάνε μετανάστες) και διαφορετική για τα επίσημα όπου επιτίθενται σε Έλληνες. Για τις επιθέσεις σε γυναίκες, η στολή θα είναι ελεύθερη.

Πηγη :protagon.gr
Ν.Ζαχαριαδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου