Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

κερδισε ο ανιθος, τιτλοι "τελους" για το φωκα

Ζήτω Ο ΑΝΙΘΟΣ, Ζήτω οι "ΑΓΙΟΙ" μητροπολίτες και ηγούμενοι, Ζήτω η ανεργία, Κάτω οι απατεώνες εργαζόμενοι στα μαγαζιά ΜΑΣ......
Τη λύση της συνεργασίας και οποιασδήποτε άλλης διαπραγμάτευσης με την επιχείρηση «ΦΩΚΑΣ» αποφάσισε το ηγουμενοσυμβούλιο
>>>>>>>>  της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και πλέον την Τετάρτη προκηρύσσεται πλειοδοτικός διαγωνισμός για τη διάθεση του πολυκαταστήματος στην οδό Τσιμισκή σε άλλον επενδυτή. (Μετρήστε πόσα χρόνια θα παραμείνει ξενοίκιαστο)
Εργαζόμενοι "Φωκά": "Πατέρα Άνθιμε, μη ξεχνάς τα παιδιά σου"
Δυστυχώς όμως στο ηγουμενοσυμβούλιο της Ιεράς (!!!!) Μητρόπολης του Ανθιμου είναι όλοι βαρήκοοι και δεν άκουσαν τις εικασίες των εργαζομένων. Απεναντίας αποφάσισε να περάσει στην ανεργία τους υπαλλήλους του Φωκά και τις οικογένειές τους. Είναι επενδυτές οι τύποι, το χρήμα πάνω απ' όλα (για να κάνουν το κοινωνικό τους έργο, ..... διαμαντένια μανικετόκουμπα, μήτρες χρυσοδιαμαντένιες, μεταξωτά κλπ,κλπ) 
Ξανά δυστυχώς υπάρχουν ακόμα πολίτες που δίνουν τις περιουσίες τους στις μητροπόλεις και στα μοναστήρια για να ζούν καλά κάποιοι Εφραίμιδες και Ανθιμοι. 
Οι απ-άνθρωποι είναι στυγνοί killers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου