Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ενας εξωτικος προορισμος- το αρχιπελαγο που αποτελειται από 1.864 νησια

 

Αυτό το μέρος λέγεται 1.000 νησιά κι όταν δεις τι βρίσκεται πάνω σε αυτά θα θέλεις σίγουρα να μετακομίσεις εκεί!
Αυτό το μέρος λέγεται 1.000 νησιά κι όταν δεις τι βρίσκεται πάνω σε αυτά θα θέλεις σίγουρα να μετακομίσεις εκεί!Αυτό το μέρος λέγεται 1.000 νησιά κι όταν δεις τι βρίσκεται πάνω σε αυτά θα θέλεις σίγουρα να μετακομίσεις εκεί!Αυτό το μέρος λέγεται 1.000 νησιά κι όταν δεις τι βρίσκεται πάνω σε αυτά θα θέλεις σίγουρα να μετακομίσεις εκεί!
Αν είσαι άνθρωπος του νησιού και θέλεις να μετακομίσεις τότε αυτό είναι το ιδανικό μέρος!!
Ανάμεσα στα σύνορα
>>>>>>>>>
Καναδά-Ηνωμένων Πολιτειών, βρίσκεται ένα πανέμορφο μέρος που λέγεται Χίλια Νησιά. Θα ξέρεις ίσως το όνομα από τη χαρακτηριστική ροζέ σάλτσα "Thousand Islands". Πρόκειται για ένα αρχιπέλαγο που αποτελείται από 1.864 νησιά. Και μόλις δεις τις φωτογραφίες που ακολουθούν θα θέλεις σίγουρα να αγοράσεις σπίτι εκεί!

Τα νησιά απλώνονται σε μια έκταση 80 χιλιομέτρων.










Άλλα νησιά είναι τεράστια.

Και άλλα ίσα που χωράνε ένα σπίτι και μόνο.

Κάθε νησάκι πρέπει να ανταποκρίνεται σε κάποια κριτήρια για να ανήκει στα "1.000 νησιά".

Κάθε νησί πρέπει να βρίσκεται πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, να έχει έκταση μεγαλύτερη από ένα τετραγωνικό μέτρο και τουλάχιστον ένα δέντρο.

Ένα από τα μεγαλύτερα νησιά είναι το "Wolfe Island", που έχει περίπου 28 χιλιόμετρα μήκος και 8 χιλιόμετρα πλάτος.

Τα σπίτια πάνω σε αυτά τα νησιά δεν μοιάζουν το ένα με το άλλο.

Μπορείς να δεις τεράστιες επαύλεις.

Αλλά και χαριτωμένα αγροτόσπιτα.

Μεγάλος αριθμός των νησιών κατοικούνται. Τα περισσότερα έχουν ρεύμα και τηλέφωνο που μεταφέρονται με υποβρύχια καλώδια από νησί σε νησί.

Περίπου 20 από τα νησιά αυτά σχηματίζουν ένα γκρουπ που απαρτίζει το "Thousand Islands National Park", το παλαιότερο εθνικό πάρκο του Καναδά.








Είτε ζεις σε κάστρο είτε σε αγροτόσπιτο, υπάρχει φέρυ που εξασφαλίζει τη μεταφορά από και προς την ηπειρωτική χώρα.

Via Amusing Planet

Κάθε νησί είναι εντελώς διαφορετικό, όλα τους όμως έχουν τη δική τους ομορφιά. Το "Dark Island" είναι από τα πιο γνωστά λόγω του γοτθικού κάστρου του. Το "Deer Island" είναι επίσης γνωστό επειδή ανήκει στη μυστική κοινότητα "Skull and Bones".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου