Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ο παρανοϊκος tvβιβλιοπωλης

Κύριε Σαμαρά, κύριε Βενιζέλε δεν σας προσβάλει εσάς προσωπικά αλλά και την κυβέρνησή σας αυτές οι  φωτογραφίες? 
Είναι εικόνα υπουργού αυτή? 
Είναι δυνατόν από το πρωί μέχρι το βράδυ να είναι στα κωλοκάναλα να αναλύει τα πάντα (ότι πετάει, ότι
>>>>>>>>>
περπατάει, ότι έρπει και ότι κολυμπάει!!!!), να τα βάζει με όλους και για όλα, να βρίζεται και να μαλώνει με όλες τις ομάδες εργαζομένων?
Είναι δυνατόν να αφήνετε τον εθνικό @@@@@ να πηγαίνει σε λέσχες και πανεπιστήμια και να εκθέτει αυτό καθ'αυτό το ανθρώπινο είδος?
Αυτό το παρανοϊκό υποκείμενο, τον ημίτρελο τηλεβιβλιοπώλη τον έχετε βάλει υπουργό και του έχετε δώσει να διαχειρίζεται το πιο σημαντικό υπουργείο, αυτό που έχει να κάνει με την υγεία?
Δεν ντρέπεται κανένας πολιτικός σ'αυτόν τον τόπο? 

Δεν υπάρχει κανένας/μια που να έχει πολιτικά "βαρίδια" για να πει .... "φτάνει, ως εδώ"?? 

Αλλά θα μου πείτε, τι θες μωρέ μαλάκα, δεν βλέπεις ότι ο Ελληνικός λαός είναι ευτυχισμένος, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, χειροκροτεί και επιβραβεύει του ηλίθιους? 

Του αρέσει να δίνει από το υστέρημά του για να τρώνε τα αρπαχτικά, να πληρώνει αντί της ΔΕΗ φαιδρούς τύπους σαν τον Γιωργάκη για να κάνει επ'αμοιβή tour ανά την υφήλιο?

Και επειδή η λαϊκή ρήση έχει αξία "ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου