Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

η ελια, το πασοκ και το κακο συναπαντημα

Επί τέλους, έγινε πραγματικότητα ένα όνειρο. Ιδρύθηκε η "ΕΛΙΑ".

Ένα νέο κόμμα, με ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ανθρώπους, με νέες ιδέες και οράματα, με νέο λόγο και ύφος, χωρίς αφορισμούς και αντιπαλότητες!!!
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΘΑΝΕ και από την τέφρα του γεννήθηκε μια τεράστια ΝΕΑ ΕΛΙΑ!!!
Μια "ελια" με ρίζες καινούργιες και κορμό
>>>>>>>>>>
στιβαρό, όχι σαν τις άλλες με τις τεράστιες "κουφάλες"........
Πολίτικο θράσος, πολιτική  αλητεια. 
Αυτοί οι κομπιναδόροι που κυβερνώντας τόσο χρόνια μας έφτασαν στον πάτο, έρχονται τώρα με νέα κουστουμιά ραμμένη από νέο "οίκο" να μας .... σώσουν.
Το δυστύχημα δεν είναι ότι αυτά τα τομάρια θέλουν να ξαναπάρουν μέρος στο "μεγάλο φαγοπότι της εξουσίας", αυτή είναι άλλωστε η δουλεία τους. Το δυστύχημα είναι ότι υπάρχουν πολίτες που τους πιστεύουν, που τους χειροκροτούν, που τελικά θα τους ψηφίσουν !!!!
 Άντε πάλι κουτσοί, στραβοί στον άγιο Παντελεήμονα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου