Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

αποσυρετε ο παγκαλος απο την πολιτικη



΄Εφτασε το τέλος και για τον Θεόδωρο Πάγκαλο.  Ενός πληθωρικού πολιτικού με πολλά προτερήματα και άλλα τόσα ελαττώματα. 

«Το πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο γι’ αυτό και αποσύρομαι». Αυτό τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ», ανακοινώνοντας ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τάχθηκε στο πλευρό του Ευάγγελου Βενιζέλου, λέγοντας ότι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, «δεν είναι βωβό πρόσωπο, αλλά ένα πρόσωπο που παράγει πολιτική». 
Είπε επίσης ότι πρέπει να αναθεωρηθεί η φυσιογνωμία του Κινήματος και να αποκατασταθεί η εσωτερική δημοκρατία, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρξουν οργανωμένες τάσεις με απόψεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου