Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

το αισχος της ερτ


Το ότι είναι απαράδεκτοι οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης είναι γνωστό, το πόσο όμως προσπαθούν να το αποδεικνύουν όλο και πιο συχνά. Το απόγευμα του Σαββάτου διέκοψαν την απευθείας αναμετάδοση του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου από την Κωνσταντινούπολη, για να μεταδώσουν επί μια ώρα την ομιλία του βολευτή  και υποψήφιου ?!?!?!? (τρομάρα του)…. Παπουτσή. Την ίδια ώρα τα άλλα δύο κρατικά κανάλια έδειχναν κανονικά το πρόγραμμά τους.
Δηλαδή κ.κ. της ΕΡΤ του Καψή (άλλο μέγα στέλεχος !!!!!), εμείς πληρώνουμε τους δημοσιογράφους κ.λ.π. να πάνε στη Πόλη, να μείνουν στα πεντάστερα ξενοδοχεία και ….. και ….. και όλα αυτά για να μας περιγράψουν τους αγώνες στίβου και εσείς της ΕΡΤ κόβετε την ζωντανή μετάδοση  για τον ……. Παπουτσή.
Ντροπή σας


Πηγή taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου