Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

εντος, εκτος και επι τα αυτα


«Ναι» στην κύρωση της νέας δανειακής σύμβασης είπαν στη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας στην ολομέλεια της Βουλής, αρκετοί από τους διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Από το ΠΑΣΟΚ υπερψήφισαν την κύρωση της συμφωνίας οι: Μιλένα Αποστολάκη, Χρήστος Κατσούρας, Θόδωρος Παραστατίδης, Χρήστος Μαγκούφης και Βασίλης Τόγιας.

Από τη Ν.Δ. υπερψήφισαν την κύρωση της δανειακής σύμβασης οι: Γ. Βλάχος, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Κ. Γκιουλέκας, Μ. Τζίμας, Γ. Καρασμάνης, Γ. Βαγιωνάς και Κ. Παπασιώζος.

Από την ψηφοφορία απείχαν η Βάσω Παπανδρέου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Σπύρος Κουβέλης και ο Οδυσσέας Βουδούρης.

Η  ΦΑΡΜΑ  ΤΩΝ  ..............
Δεν προλαβαίνει <αλέκτωρ λαλήσει τρεις> και να οι κωλοτούμπες. Κάποιοι εθνοπατέρες – βολευτές αποφάσισαν να υψώσουν το ανάστημά τους, να ακουστεί η φωνή τους και να ψηφίσουν κατά συνείδηση στο  μνημόνιο ΙΙ. Ψήφισαν ΟΧΙ.  Είπαμε  ΝΑ υπάρχουν και βουλευτές που έχουν …… κότσια. Η Σκύλα και Χάρυβδη διαγράφουν πάραυτα τα απολωλότα πρόβατα. ΄Ερχεται  η ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου ,  κάποια από τα πρόβατα δεν άντεξαν έξω από τα μαντριά (φοβήθηκαν τα καημένα τον κακό το λύκο- το βόλεμα- ) και να η κωλοτούμπα. Καπάκι όμως φτάνει στην βουλή από την τρόικα  express και η δανειακή σύμβαση……( κι΄αυτοί οι  δήμιοι όλα  μαζί να στέλνουν) και την Τρίτη το βράδυ καλούνται πάλι οι βολευτές να την ψηφίσουν. (Βλέπετε βρε άπιστοι Θωμάδες πόσο σκληρά δουλεύουν  οι βολευτές μας, οι άνθρωποί μας-εμείς δεν τους στείλαμε εκεί???- οι εκπρόσωποι του ΄Εθνους !!!). Aρχίζει η ψηφοφορία και μπρος στο μεγάλο δίλημμα  «μέσα ή έξω από το μαντρί » και επειδή οσονούπω εκλογές έρχονται, άντε ξανά και άλλοι σε  κωλοτούμπες (α ρε Γκιουλέκα …. Ήρωα !!!!! σε σένα είχαμε εναποθέσει τις ελπίδες μας, κ.ρ.γκ..ζ.). 

Εν τέλει μ΄αυτά και μ΄αυτά,  μόνο αυτοί που απείχαν (παρ΄ότι δεν υιοθετούμε αυτήν την τακτική) δεν ψήφισαν  ναι και στις τρεις ψηφοφορίες. Κατά την γνώμη μας Μπράβο τους. Δεν γίνεται σε τόσο κρίσιμα θέματα που υποθηκεύουν τον μέλλον της Ελλάδας , να βλέπουν ένα χαρτί  την μία μαύρο την άλλη άσπρο και την επόμενη ασπρόμαυρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου