Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ξηλωνονται οι διοικησεις οσων ταμειων ειπαν οχι στο PSI


Στη συνέντευξη τύπου για τα αποτελέσματα του PSI ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε στις διοικήσεις των ταμείων που δεν δέχθηκαν να "κουρέψουν" και να ανταλλάξουν τα ομόλογα που κατέχουν, κάνοντας λόγο για "μικροκομματικά και συνδικαλιστικά κριτήρια" και γιαυτό το λόγο θα απομακρυνθούν !!!!

Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν σ΄αυτό το μπ....κράτος, που ο εκάστοτε <ειδήμων> κάνει πάρτι με τα δικά μας λεφτά. Και μας τα παίρνουν υποχρεωτικά,και τα επενδύουν όπου γουστάρουν (δομημένα ομόλογα, χρηματ/ριο) χωρίς φυσικά την δική μας έγκριση, και τοποθετούν για διοικήσεις <ειδήμονες-λαμόγια> και στο τέλος μας δίνουν το .3...... μακρύτερο. ΄Ετσι δεν είναι Μπένη ?????? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου