Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

"σημερον κρεματε.." .... στην ελληνικη βουλη


Με τις ομιλίες των εισηγητών των κομμάτων και με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να τη στηρίζουν, άρχισε στην ολομέλεια της βουλής η συζήτηση επί της νέας δανειακής σύμβασης, η οποία θα ολοκληρωθεί αργά τη νύκτα με ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν το ΚΚΕ και ο ΛΑΟΣ, τόσο επί της αρχής, όσο και σε επιμέρους άρθρα. 

Ονομαστική ψηφοφορία σήμερα το βράδυ στη Βουλή για τη νέα δανειακή σύμβαση.
Μας ξεπουλάνε και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι τίποτε???

Αντί απόψε το βράδυ όλη η Ελλάδα  να είναι στους δρόμους  για να ανατρέψει τα σχέδιά τους ….. καθόμαστε και παρακολουθούμε τις εξελίξεις μέσα από τα δελτία ειδήσεων και τα sites!!!!!!
Σήμερα υπογράφουν και επίσημα το ξεπούλημα της χώρας και τη καταδίκη μας σε μόνιμη φτώχια και εμείς αντί να γράψουμε ιστορία, καθόμαστε παθητικά και αποδεχόμαστε αυτή που μας υπαγορεύουν. Να μας χαιρόμαστε!!!!!!!!!!! 

Τελικά ο κάθε λαός έχει τις κυβερνήσεις και τη μοίρα που του αξίζει !!!!!!!!!!!

Πηγή πρεζα tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου