Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

καθε μερα τα ιδια και τα ιδια


Δύο φωτογραφίες (από τις εκατοντάδες περιπτώσεις που καθημερινά βλέπει κανείς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης) που δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο το μέγεθος της υπευθυνότητας  ενός συνειδητοποιημένου  από ένα ασυνείδητου πολίτη. Και για να μη παρεξηγούμαστε, συνειδητοποιημένος   είναι εκείνος ο πολίτης-επιχειρηματίας που έχει εκπαιδευμένους υπαλλήλους. 
Στις περιπτώσεις αυτές που ο άλλος δεν σέβεται κανέναν και κυρίως την πελατεία του, τι να σου κάνει ο δήμαρχος ή ο αντιδήμαρχος καθαριότητας ........ εκτός απ΄το να βγάλουν έξω ανθρώπινο δυναμικό-αστυνομία,επόπτες κλπ- και να αρχίσουν ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΕΙ και όχι με αρπαχτές, να μοιράζουν <δωράκια> και να είναι και ακριβά!!!!!
Εν τέλει σ΄αυτή τη χώρα ούτε τα αυτονόητα δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς μπάστακα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου