Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ανασχηματισμος παπαδημ(ι)ου για γελια και για κλαματα


 Δέκα ημέρες τώρα ο Παπαδήμ(ι)ος ψάχνει με το φανάρι να βρει έναν άνθρωπο να βάλει Υπουργό στη θέση του Παπουτσή που του έφυγε. Και ενώ βάζουν βόμβες στο μετρό, γίνονται δύο δολοφονίες την ημέρα, η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη, o πρωθυπουργός αδυνατεί να βρει ένα Υπουργό. Προχθές διέρρεε ότι τον βρήκε και ήταν ο ΄Οθωνας, χθες ο Χρυσοχοίδης, το πρωί κάηκε, το απόγευμα ξανάπαιξε…..
Εν τέλει αφού πέρασαν ….. ημέρες και …. ακούστηκαν  ονόματα……., κατάφερε να συμπληρώσει το ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ στο παζλ της εθνοσωτήριας κυβέρνησης !!!!!!!!
Υπουργός Προ-πο Χρυσοχοίδης !!!!! (ο αδιάβαστος), με υφυπουργούς Όθωνα και Οικονόμου
Υπουργός ανάπτυξης Αννα Διαμαντοπούλου 
Υπουργός παιδείας Γ. Μπαμπινιώτης (εξαίρετος κύριος και ..... βουλγαρος= φιλαθλος κυριως  του ΠΑΟΚ!!!!)
Κύριε Παπαδήμ(ι)ε,  Congratulations !!! Χρειάστηκαν  τόσες ημέρες σκέψης και προβληματισμού, αλλά χαλάλι, έκανες φοβερό ανασχηματισμό και έδωσες οντότητα στην εικόνα της ΦΙΛΟΛΑΪΚΗΣ  κυβέρνησης.
Σ΄ευχαριστούμε  από … καρδιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου