Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

παρελαση για την 25 μαρτιου


<<..... κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού και τα μυαλά στα κάγκελα....>>
Στη σκιά του γερμανικού προξενείου -κυριολεκτικά- θα βρεθούν αύριο οι "επίσημοι" που θα ανεβούν στην εξέδρα για να παρακολουθήσουν την παρέλαση της Θεσσαλονίκης.
Το γερμανικό προξενείο της πόλης στεγάζεται εδώ και δύο χρόνια σε ένα τεραστίων διαστάσεων ιδιόκτητο κτίριο το οποίο ανεγέρθη σε ένα από τα ελάχιστα άχτιστα -και πανάκριβα- οικόπεδα επί της Μ.Αλεξάνδρου το οποίο βρισκόταν λίγες δεκάδες μέτρα απ΄το σημείο που παραδοσιακά στήνεται η εξέδρα των επισήμων.
Φέτος όμως οι...υπεύθυνοι αποφάσισαν -για λόγους ασφαλείας(;)- η εν λόγω εξέδρα να στηθεί ακριβώς μπροστά στην είσοδο του κτιρίου!
Έτσι όσοι μαθητές, διμοιρίτες κλπ συμμετέχοντες στην παρέλαση "χαιρετίσουν" τους επισήμους αναγκαστικά θα χαιρετίσουν και τη γερμανική σημαία που θα βρίσκεται ακριβώς από πάνω τους!
Πιστεύουμε πως πρόκειται απλώς για σύμπτωση.
Σύμπτωση μεν ..εκνευριστική όμως δε για τους καιρούς που ζούμε.
Πηγή ΤΟ ΓΡΕΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου