Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

νικος παπανικολαου

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

θερμη υποδοχη στον εφραιμ


......... με δάκρυα στα μάτια και αναμμένες λαμπάδες οι πατέρες της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου αλλά και πιστοί (ακόμα και παιδάκια μετέφεραν....), υποδέχθηκαν τον πνευματικό τους πατέρα και ηγούμενο γέροντα Εφραίμ ........... !!!!!!!


Και κάπως έτσι θα γίνεται απ΄εδώ και πέρα. ΄Οταν κάποιος υπό υπόδικος για οικονομικά εγκλήματα θα αφήνετε προσωρινά ελεύθερος, θα του στήνουν πανήγυρη με νταούλια, ζουρνάδες, πυροτεχνήματα.... τα δε ρούχα του υπόδικου θα τίθενται σε λαϊκό προσκύνημα όπου θα βγαίνει και δίσκος για το ..... <ότι έχετε ευχαρίστηση και υπέρ της αγίας ..... τσέπης>.

Και αυτά μέσα στα.... άλλα είναι "σημεία των καιρών........."

Διότι για να επιβιώσουν  οι "έξυπνοι" πρέπει να υπάρχουν και να συντηρούνται οι "χαζοί"
Πηγή φωτο agioritikesmnimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου