Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

.... τι ειπε παλι το ..... υπο/κειμενο !!!!!!!!!!! Σας “δολοφονουμε” για να σωσουμε τις τραπεζες


Απίστευτα κυνική δήλωση έκανε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης σε συνέντευξη στην εκπομπή του mega : «Κοινωνία ώρα mega». 
ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ: Κύριε Οικονομέα ακούστε με  λιγάκι σας παρακαλώ. Οτιδήποτε θα χάσουν οι τράπεζες αυτή τη στιγμή από τη συμμετοχή τους στην ανταλλαγή των ομολόγων, θα πρέπει από την άλλη πλευρά ο Έλληνας φορολογούμενος να το καταβάλλει προκειμένου να προχωρήσουμε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των τραπεζών.
ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ: Υπέρ των τραπεζών είναι αυτό που λέω γιατί κινδυνεύουν να τα χάσουν όλα, από πολλούς που δεν έχουν πλέον να πληρώσουν. Υπό αυτή την έννοια το λέω, υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν φτύσει, δεν μπορούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου