Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

και εσεις μας προκαλειτε θλιψη και αηδια κυριε λαφαζανη



Ανοιχτός πόλεμος από το πρωί της Πέμπτης, μεταξύ υπαλλήλων της Βουλής και δημοσιογράφων, μετά την αποκάλυψη της είδησης, ότι ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας, ενέκρινε ένα μετεκλογικό
>>συνέχεια>>>
επίδομα για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις συνολικού ύψους 1.000 ευρώ ανά υπάλληλο του Κοινοβουλίου, ενώ κατά τη διάρκεια των εκλογών η Βουλή ήταν κλειστή.
"Και τώρα τι καταλάβατε; Καθάρισε ο τόπος;" και "Αλήτες δημοσιογράφοι, μας κάψατε", είναι μερικές μόνο από τις φράσεις μερίδας υπαλλήλων της Βουλής, απευθυνόμενων προς τους δημοσιογράφους.
<Στο πλευρό των υπαλλήλων της βουλής τάσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ...>
Χθες από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αποκάλυψε τις προθέσεις του κόμματος του για την αντιπολιτευτική γραμμή που θα ακολουθήσουν...
Συγκεκριμένα στάθηκε στο πλευρό των υπαλλήλων της Βουλής για το γνωστό θέμα που ξέσπασε χθες το βράδυ μετά τις αποκαλύψεις για το υπέρογκο επίδομα που λάμβαναν λέγοντας: "Μου προκαλούν θλίψη και αηδία αυτά που ακούγονται εναντίον των υπαλλήλων της Βουλής".
Ετσι είναι αλήτη Λαφαζάνη και όλοι όμοιοί σου, οι υπάλληλοι της βουλής είναι "εκτός συναγωνισμού", είναι παιδιά άλλου θεού, είναι οι συγγενείς και φίλοι που βολεύεται κάθε φορά οι 300 βολευτές - αγωνιστές-λαμόγια-κλπ,κλπ  .
Εμείς ρε γελοίε τι διαφορά έχουμε απ΄αυτούς και μας πήρατε 750 ευρώ κάθε μήνα + μείον δώρα + μείον....+μείον ????
Λαφαζάνη να θυμάστε όλοι σας στο "συριζέικο απόκομμα" ότι οι ψήφοι που πήρατε "είναι πράσινοι και κυρίως δανικοί και πρόσκαιροι". Μέχρι να καταλάβει ο κόσμος που σας ψήφισε  "τι καπνό φουμάρεται"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου