Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

νικος παπανικολαου

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

βολευτες ονομα και πραμα!!!!!!!

Μονά κερδίζουν οι βολευτές, ζυγά χάνουν οι  άλλοι.
Όσο κι αν μοιάζει ακατανόητο, η αλήθεια είναι ότι κανένα πολιτικό κόμμα δεν επιθυμεί, ούτε καν ζητά για <<την τιμή των όπλων>>, να
>>>>>>>>
ψηφιστεί διάταξη που να απαγορεύει την οπλοφορία των βουλευτών μέσα στο κτίριο του Κοινοβουλίου.

Το εντυπωσιακότερο όλων είναι το σκεπτικό που διακινείται στο παρασκήνιο γιατί κανείς δεν τολμά να το παραδεχθεί επισήμως.
Θεωρούν λοιπόν ότι μια τέτοια σαφής διάταξη θα μπορούσε να αποτελέσει σαφές προηγούμενο σε όποια ενδεχόμενη μελλοντική συγκυρία για περαιτέρω περιορισμό της πλήρους ελευθερίας των βουλευτών!!!!!
Το θέμα δεν είναι αν οπλοφορούν οι βολευτές. Τριακόσια γομάρια είναι, ας φαγωθούν μεταξύ τους. Πρόβλημα θα υπάρξει όταν θα αρχίσουν οι πολίτες να οπλοφορούν που νομίζω δεν είναι και πολύ μακριά. 
Και τότε ...... δεν θέλω ούτε να το φανταστώ, γιατί η οργή του λαού είναι ήδη πολύ μεγάλη!!!!

Πηγή iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου