Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

η ανθη σαλαγκουδη παει στα ...... αζητητα????

Είναι κρίμα που ένα τέτοιο "ταλέντο" πάει για το ράφι με τα αζήτητα. Δεν εκτιμήθηκε σωστά τίποτα σ'αυτό το κορίτσι. Το δήλωσε άλλωστε κατ'επανάληψη ότι είχε κανένα μέσο-βύσμα-νεράϊδα στην ΚΑΡΙΕΡΑ της παρά μόνο το μεγάλο της ταλέντο.
Ένα "πλάσμα" με  πλαστικό και κρύο  χαμόγελο,
>>>>>>>
με όμορφα ανέκφραστα μάτια, με ωραίο κορμάκι (το μόνο που θυμάμαι) αλλά κυρίως με  υπέροχο λόγο  και βοηθό της την εκτός συναγωνισμού  ευστροφία της, κινδυνεύει να μην είναι πρώτη μούρη στην tv.
 ΑΙΣΧΟΣ ρε μπαγλαμά Λάτσιε. Επειδή εσύ είσαι ανεπαρκής και βλάκας πήγες και έδωσες σ΄αυτό θεϊκό άτομο την πιο "λίγη" εκπομπή στην πιο δύσκολη ώρα. Της πήρες  τον ΧοντροΜαμαλάκη, της έβαλες δίπλα της εκείνο τον άνοστο και άσχετο γκριζομάλλη (τον μόνο που ΔΕΝ θυμάμαι) τύπο και ήθελες να πιάσει κορίτσι ψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Αλλά έτσι είστε όλοι οι εγκάθετοι στο κανάλι του λαού, στο δικό μας κανάλι, στην τηλεόραση που ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
.............
«Πρώτη φορά ακούμε ότι κάναμε πρόταση στην Ανθή Σαλαγκούδη» σχολίασε υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου στην ερώτηση αν έχει προταθεί στην παρουσιάστρια να ενταχθεί στο δυναμικό του ΑΝΤ1.
 Η ίδια δεν έχει δηλώσει ή σχολιάσει κάτι τέτοιο, ωστόσο είναι απορίας άξιον πώς γεννήθηκε η συγκεκριμένη φημολογία δεδομένης της αποτυχημένης πορείας και εμφάνισής της στο μαγκαζίνο «136» που πρόβαλλε η ΝΕΤ μέχρι πρότινος.
Αυτή η εξέλιξη δεν μ'αρεσε καθόλου. 
Εεεεεεε, όχι και να χάσουμε το κορμί, πατριώτη......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου