Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ο βολευτης του συριζα βουτσης μιλα για οπλα!!!!

 ΤΟ «ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ» ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ και ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ... ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ...!!!
Η γελοιότητα στην πολιτική σκηνή είναι καθημερινό φαινόμενο με ευθύνη ασφαλώς των ΜΜΕ και ύστερα μιλάνε για απαξίωση του  πολιτικού συστήματος...!!!
«Τρώμε στη μάπα» καθημερινά σε όλα τα ΜΜΕ την φάτσα της νέας πολιτικής φίρμας τον Ν.Βούτση, βολευτή 
<><><><>
του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου ο γιος  στις 3 Οκτωβρίου του 2007  διέπραξε ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Γκύζη. Δικάστηκε  με  τις κατηγορίες ληστείας, κατοχής εκρηκτικής βόμβας (κακουργήματα) και παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής.

Ο πατέρας Βούτσης και σύγχρονη «ακαταμάχητη φάτσα» της πολιτικής είπε στο Δικαστήριο:

 «Τα χρήματα από τη ληστεία, ο γιος μου  θα τα διέθετε σε εκδηλώσεις, εκτύπωση αφισών κ.ά. Τα κίνητρα τού γιου μου δεν ήταν.. ιδιοτελή»...!!!

Η δε Μαμά του είπε στο Δικαστήριο:

«Στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχει η αντίληψη ότι η πράξη του γιου της δεν είναι ληστεία, αλλά... απαλλοτρίωση»....!!!

Αυτός λοιπόν  ο Πατέρας και Βολευτής του Τσίπρα  και των δεκατόσων συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, που τον παίζουν τελευταία σε όλα τα ΜΜΕ(γραμματέας γαρ) γιατί είπε τους αστυνομικούς "μπάτσους" και μετά τα έκανε γαργάρα, μίλησε το μίασμα για οπλοφορία .... αλλά δεν θυμήθηκε ο μαλάκας τη ρήση "στου κρεμασμενου το σπιτι ......" διαμορφώνει στην εποχή μας ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!!! 
Και όμως είναι αληθινό
Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Ο       Κ Α Ρ Ν Α Β Α Λ Ι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου