Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

...... περι Thessaloniki Gay Pride συνεχεια........

Τη σκυτάλη από το μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο πήραν οι δημοτικοί σύμβουλοι κυρίως των συντηρητικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις τους για την απόφαση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη να επιτρέψει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη διοργάνωση του
«Η ιδιαιτερότητα κάθε ατόμου δεν μας αφορά. Το να κάνουμε όμως την
>>>>>>>>>
ιδιαιτερότητα αυτή παρέλαση, όταν διχάζει την πόλη, είναι άλλο ζήτημα», είπε  ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Γκιουλέκας που ηθική τρέχει από τα μπατσάκια του. 
Και πράγματι από σήμερα από το πρωί η Θεσσαλονίκη είναι σε εμπόλεμη κατάσταση !!!!!  Μπουταρικοί εναντίων των Ανιθογκιουλεκανών. 
Του γκέι το στρινγκ έγινε........ Από δω και πέρα το χάος........
Και βέβαια διαμαρτυρία χωρίς τον “τάπα” δεν γίνεται. Δήλωσε λοιπόν ο Στελάρας (γνωστός στους Θεσσαλονικείς λόγω της παρουσίας του σε χορούς, γάμους, βαφτίσια, κηδείες, μνημόσυνα στα οποία έχει ειδικότητα όπως ο Κούβελας κλπ) μεταξύ άλλων ...ότι είναι “κατάντημα, κατάπτωση και ντροπή..” και το απίθανο για τον Μπουτάρη: «Αν εμφανιστεί κτηνοβάτης με το κτήνος του θα πρέπει να τελέσει γάμο;»!!!!!!!!
Από δω και πέρα το χάος........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου