Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

[Αρης] [Διαιτησια + Παναθηναικος] 68-72




Συγχαρητήρια  στους  τρεις Κυρίους (τρόπος του λέγειν) με τα γκρι μπλουζάκια, που με την βοήθεια του Παναθηναϊκού κέρδισαν το παιχνίδι με  68-72  σε ένα κατάμεστο Παλέ.
Και όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έτσι και στο σημερινό το τρίο ….χαχαχα... φόρτωσε με 5 φάουλ την ομάδα του ΄Αρη έναντι κανενός για τον ΠΑΟ σε 1,5 λεπτά, ……..έτσι για να υπάρχει ισονομία.  Ντροπή τους!!!! Έδωσαν στον ΠΑΟ ένα παιχνίδι χωρίς να το αξίζει. Σήμερα ο Αρης έδειξε ότι μπορεί να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής.
Δυστυχώς μετά το τέλος του, άγνωστοι με κουκούλες μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν επεισόδια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου