Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Γκιουλέκας speaking


«Στον ένα χρόνο διοίκησής σας καταντήσατε τη Θεσσαλονίκη την πιο βρώμικη και την πιο σκοτεινή πόλη σε όλη την Ελλάδα. Η κάθε γειτονιά βρωμάει και βυθίζεται στο σκοτάδι» τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας, 16/01/2012.
Ρεεεεεεε, καλώς τον και ας άργησε....... Μεγάλε, τι έγινε? Σάυτήν την πόλη ζεις και τα βλέπεις με τα ματάκια σου αυτά που λες η σου τα μεταφέρουν  οι δικοί σου, σου γράφουν και μερικά λογάκια, έτσι για να κάνεις αντιπολίτευση?
Κανένας δεν  πρέπει να είναι περήφανος για το <κατάντημα> της πόλης μας. Αλλά να μιλάει και η δική σας παράταξη …… !!!!!!!!!  Ε ρε και τι έχουμε δει και ακούσει τόσα χρόνια , από την τρύπα του Κούβελα μέχρι την τρύπα – συγνώμη- την υποθαλάσσια ήθελα να πω του Κουφο…γιώργου και του πρόην δημάρχου , ξέρεις, που η παράταξή σου και η παράταξή του δεν έχουν καμιά σχέση…..(αλλά μεταξύ μας είναι ίδιες, ΕΕΕΕ) κλπ, κλπ…..
κ.Γιουλέκα , καλά είσαστε στην πρωτεύουσα και ασχολείστε με άλλα σοβαρότερα θέματα (αν και για να είμαστε δίκαιοι, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ). ΄Αλλωστε  έχετε εδώ την  Χρυσούλα!!!!  Εσύ περισσεύεις …..
ΥΓ. αυτόν τον άλλο στη φωτογραφία .... τον ξέρεις ????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου