Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012


Λίγες  φωτογραφίες …. Ολόκληρο βιβλίο……

Κύριε Κουράκη
Πράγματι κάνατε μια πάρα μα πάρα πολύ έξυπνη κίνηση.  Δημιουργήστε στο κέντρο της πόλης κάποιους νέους πεζόδρομους όπως της Αγ.Σοφίας και της Ρογκότη, οι  οποίοι τους μόνους που δεν εξυπηρετούν είναι οι πολίτες. Δηλαδή καταφέρατε  να προσθέσατε άλλο ένα pargking για μηχανάκια και αυτοκίνητα (ειδικών κατηγοριών – ασθενοφόρων, πυροσβεστικής, ζαχαροπλαστικής, αστυνομίας, ΙΚΑ και διάφορων άλλων  υπηρεσιών- αλλά και εκείνων των οδηγών που …. βιάζονται πολύ και βρίσκουν άνετα και γρήγορα μία θέση pargking ) σαυτό της Αριστοτέλους, της Δ.Γούναρη, της Κλεισούρας ……. Δεν είμαστε αντίθετοι στην δημιουργία πεζοδρόμων. Ίσα ίσα που ως μόνιμοι κάτοικοι του ιστορικού κέντρου, θα θέλαμε  να  πεζοδρομηθούν  όσο το δυνατόν περισσότεροι δρόμοι. Αλλά άλλο πράγμα οι ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ και άλλο οι ΠΑΡΚΟΔΡΟΜΟΙ !!!!!!!!
Κύριε  Δήμαρχε, ο ένας χρόνος ήδη πέρασε και για να είμαστε και ειλικρινείς δεν είδαμε και καμιά μεγάλη αλλαγή.  Βέβαια  ακούσαμε, ακούσαμε και μετά ξανακούσαμε ……. αλλά είδαμε πολύ λίγα….. Και ότι λέμε το λέμε εν γνώσει ότι παραλάβατε από την προηγούμενη Δημοτική αρχή (ο ατσαλάκωτος με το συμπάθιο) το ΧΑΟΣ. Μικρά πράγματα όμως θα μπορούσαν να γίνουν. Και λίγη αστυνόμευση δεν θα έβλαπτε κανένα. Αυτή όμως κ. Δήμαρχε είναι ανύπαρκτη σχεδόν απούσα (όπως και η αστυνομία) και όπως ξέρετε πολύ καλύτερα, είναι η αιτία που δεν αναδεικνύεται και όποιο έργο πραγματοποιείται.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου