Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

"λυρικο" βραδυ χθες στην αγιας σοφιας

Το κτίριο της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Ανδρών, στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας  & Κεραμοπούλλου ήταν το "Μέγαρο" για μια εξαιρετική "λυρική" εκδήλωση, που οργάνωσε το "Θεσσαλονίκη Αλλιώς" σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή και τον ΟΜΜΘ
Δυο εξαιρετικοί σολίστες, οι Γιάννης
>>>>>>

Χριστόπουλος και Σοφία Κυανίδου,  ερμήνευσαν αποσπάσματα από γνωστές όπερες, και από την Κρητικοπούλα του Σπύρου Σαμάρα. Στο πιάνο που είχε στηθεί επίσης στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου τους συνόδευσε ο Νίκος Ζαφρανάς.
Το  αποτέλεσμα της εκδήλωσης με τη πλατεία Αγίας Σοφίας  γεμάτη κόσμο, από όσους γνώριζαν και απ' όσους τυχαία περνούσαν από κει, αλλά και για τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της πλατείας που βγήκαν στα μπαλκόνια τους, ήταν εντυπωσιακό.
Είκοσι πέντε λεπτά μετά τις οκτώ το βράδυ, ο κόσμος αρνούνταν να αποχωρήσει, ενώ το "λυρικό δρώμενο" είχε τελειώσει, γοητευμένος από τη μαγεία ενός ανεπάντεχου συμβάντος. Η μουσική είχε κάνει καλά τη δουλειά της.

Επόμενο ραντεβού την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι στο πεζοδρόμιο των Αγίων Πάντων, στο Ν. Σιδηροδρομικό Σταθμό, σε μια γειτονιά που ο πολιτισμός δεν επισκέπτεται σχεδόν ποτέ. Να είστε εκεί!

Πηγή parallaxi




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου