Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ενα εκπληκτικο video απο την πορτογαλια

Είναι ένα εκπληκτικό video που τόλμησαν και  έκαναν οι Πορτογάλοι, σε αντίθεση με μας τους δυναμικούς που διαμαρτυρόμαστε  από μέσα μας, από τους καναπέδες  και ίσιος και στο WC, μη τυχόν και μας κατηγορήσουν οι φασιστοεταίροι μας   ότι δεν είμαστε "ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ" όσο πρέπει!!!!!!!
Είναι ένα κείμενο που πρέπει να το μάθουμε και να το λέμε σαν
>>>>>>
προσευχή, μπας και κάποια στιγμή αφυπνισθούμε από τον λήθαργο και την απραξία μας.
΄Οσο πιο γρήγορα καταλάβουν οι υπόλοιποι "υποταγμένοι" ότι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ευρώπης είναι και πάλι οι Γερμαναράδες -που μετά από 60 χρόνια κάνουν και πάλι ένα καταχτητικό  πόλεμο (οικονομικό αυτή τη φορά)- τόσο πιο αποτελεσματικά θα τους αντιμετωπίσουμε. Να απαλλαχτούμε από τις μασέλες του ναζιστικού επιτελείου ΜΕΓΑΙΡΑ-ΣΑΚΑΤΗΣ-ΗΜΙΑΙΜΟ κ.λ.τ (όπου "τ" = τομάρια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου