Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

υποθαλασσια ...... και παλι οι μ@λ@κες πληρωνουν

Γνωρίζετε ότι έγκλειστοι στις ελληνικές φυλακές στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι χρήστες  ναρκομανείς, μετά εγκληματίες βαρυποινίτες, κλπ,κλπ, ο Άκης, ο Λάκης, ο Λαυρέντης και ίσως ακόμη καμιά δεκαριά νοματαίοι.
>>>>>>>
ΕΝΑΣ Π@Υ%Τ&Σ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ "ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ" ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ??? ΄Οχι για τιμωρία, σιγά ρε μην μπερδεύεστε. ΄Ετσι για απόκτηση ...... εμπειρίας!!!  
Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν... Γεφύρι της Άρτας έγινε ένα ακόμη έργο, αυτό της υποθαλάσσια σήραγγας Θεσσαλονίκης. Δεν είναι το μόνο αλλά σίγουρα είναι ενδεικτικό της ανοργανωσιάς, της γραφειοκρατίας και της αντίληψης του ελληνικού Δημοσίου για την περιβόητη ανάπτυξη. Το ακόμη χειρότερο είναι πως το μάρμαρο για τα έργα φαντάσματα καλούνται να πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες. ΚΟΣΤΙΣΕ 73 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΜΙΑ ΜΑΚΕΤΑ
Μετά από πολλές δικαστικές διαμάχες αποφασίστηκε πως το ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή όλοι εμείς οι μαλάκες, πρέπει να καταβάλλει στην εταιρεία αποζημίωση 73 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου