Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ποσο αληθεια ή ποσο ψεμα για τα μεταλλια χρυσου στις σκουριες???

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω προσωπική γνώση, τέτοια που να μπορώ να πάρω θέση για την διένεξη μεταξύ των υποστηρικτών του κλεισίματος των ορυχείων χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής και των υποστηρικτών  για την παραμονή και εκμετάλλευσή τους. Διαβάζω
>>>>>>>>>
αναλύσεις-θέσεις  της μιας πλευράς και δεν συμπίπτουν πουθενά με τις θέσεις της άλλης.  Άσπρο-Μαύρο. Σε πολλά έχουν δίκιο οι μεν, σε άλλα οι δε.
Αυτό που με έκανε να ασχοληθώ με κάτι  που δεν γνωρίζω και αυτό το εννοώ, είναι η ανακοίνωση της "Ελληνικής εταιρείας προστασίας της φύσης" (http://www.eepf.gr/) για τις παραλίες πήραν φέτος θα κυματίζουν φέτος γαλάζιες σημαίες. ΄Εχουμε λοιπόν για την Χαλκιδική τις παρακάτω ακτές : Ιερισσός Δημοτική 1, Ιερισσός - Δημοτική 2, Ιερισσός Δημοτική 3, Καμπούδι 1, Καμπούδι 2, Καμπούδι 3, Ουρανούπολη 1, Ουρανούπολη 2, Ουρανούπολη 3, Άγιος Παύλος, Πόρτο Άγιο, Νέα Ρόδα 2, Στρατώνι, Κάμπος, Σάρτη 1, Συκιά, Τορώνη, Αρμενιστής, Πλατανίτσι, Πόρτο Καρράς 1, Πόρτο Καρράς 2, Ελιά 2, Μακριά Λαγγάδα, Λαγόμανδρα, Σάνη 2, Σάνη 3, Κρυοπηγή 2, Κρυοπηγή 4, Ελαιώνας, Νέα Ποτίδαια.
Από την άλλη πλευρά κυκλοφορούν φωτογραφίες στο google και σε διάφορα  blogs όπως η παρακάτω που όμως  είναι άγνωστη η ημερομηνία λήψης τους (είδα παρόμοιες  του 2001).
Το θέμα είναι ότι μια μεγάλη περιοχή της Χαλκιδικής έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα που  βρίσκονται σε κατάσταση "εμπόλεμης ζώνης" και δεν φαίνεται στον ορίζοντα πεδίο σύγκλισης.
Θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια??????


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου