Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

...... θα πεσουν οι τιτλοι ?????

Το κεντρικο μαγαζι εκλεισε εδω και πολλα χρονια.
Ηρθε ο καιρος να κλεισει και το τελευταιο υποκαταστημα???
Ανοιχτά αμφισβητεί την πολιτική της Αλέκας Παπαρήγα ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος, ο οποίος με άρθρο του στον «Ριζοσπάστη» κατηγορεί το ΚΚΕ για αδράνεια απέναντι στις εξελίξεις στην Ελλάδα του

>>>>>>>>
μνημονίου, ενώ σχολιάζει «ότι η πολιτική του κόμματος που απορρίπτει όσους διαφοροποιούνται» δεν είναι λαϊκή συσπείρωση, αλλά «συμμαχία μόνο με τον εαυτό μας».
Είναι προφανές ότι και οι ίδιοι αισθάνονται πλέον προδομένοι από το καπιταληστρικό-μεταπρατικό σύστημα που τόσο πιστά υπηρέτησαν (έμμισθα) τόσα χρόνια.
Δεκαετίες εθνομηδενισμού και προδοσίας, βλακωδών ιδεολογημάτων και πλήρους αποξένωσης από τα λαικά στρώματα. Το άσπρο ήταν μονίμως μαύρο για τον Περισσό, ο αλητήριος και μαφιόζικος δημοσιοσυνδικαλισμός λαική κατάκτηση, το δημόσιο σχολείο της Δραπετσώνας και τα ΤΕΙ του Πειραιά μονίμως κλειστά, αλλά η φοίτηση της θυγατέρας Παπαρήγα να συνεχίζεται απρόσκοπτα στο Deree(τρομάρα της).
Από τα μεταπολιτευτικά ταγάρια περάσαμε στα Lui Vuitton της Κανέλλη, στα Lexus και τα κότερα των συντρόφων, τις πανάκριβες επαύλεις στα Β και Ν.Προάστια και όχι μόνο.
Όταν ψέλλιζε κάποιος για μίζες και ρέμουλες το κόμμα του λαού, τις δικαιολογούσε ως εγγενείς με το καπιταληστρικό σύστημα, περιμένοντας την έλευση του διαγαλαξιακού σοσιαληστρικού παραδείσου.
Με αυτό τον τρόπο και με τον νόμο που είναι το δίκιο του εργάτη έτρωγαν ανενόχλητα τα τρωκτικά δειπνούσαν πλουσιοπάροχα και τα συντρόφια.
Τώρα όμως που κατέφθασαν τα αφεντικά και ως φαίνεται τελειώνει το θεατρικό σας έργο τι γίνεται κε Μπογιόπουλε; <<lucri bonus est odor ex re qualibet>> δηλαδή   η μυρωδιά του χρήματος είναι καλή δεν έχει σημασία ποια είναι η πηγή.

Σχόλιο : the -ex prol-redeeer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου