Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ο βλακας εν τελει δεν εχει γιατρια

Ο μόνιμος παπάρας του δημοτικού συμβουλίου ξαναχτύπησε. Σε μια πράγματι συγκινητική προσπάθειά του να βγει από την αφάνεια, ο δημοτικός σύμβουλος Θεσ/νίκης επικεφαλής της παράταξης Ενεργοί Πολίτες-Οικολογία στην Πράξη Χρήστος Μάτης, έστειλε επιστολή στους εννέα δημάρχους
>>>>> που έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν στη δημιουργία του δικτύου Πράσινων Πόλεων, εκφράζοντας τις ενστάσεις του σχετικά με θέματα λειτουργίας και διαφάνειας του δικτύου.
Η επιστολή εστάλη στους δημάρχους Αθηναίων, κ.Γ.Καμίνη,  Αλεξανδρούπολης, κ.Ε.Λαμπάκη, Βόλου, κ.Π.Σκοτινιώτη, Ζακύνθου, κ.Σ.Μποζίκη, Ιωαννιτών κ.Φ.Φίλιο, Καβάλας, κ.Κ.Σιμιτζή, Κέρκυρας, κ.Ι.Τρεπεκλή, Κοζάνης κ.Λ.Μαλούτα, Τρικκαίων, κ.Χ.Λάππα.

Το μέγα παράδοξο στην ιστορία αυτή είναι ότι  ο ΠΑΠΑΡΑΣ φέρεται ως εκφραστής  της οικολογίας και λοιπές μπούρδες με την παράταξή του!!!!!
Ο βλάκας εν τέλει δεν έχει γιατριά, ότι θεραπεία και να κάνει, βλάκας παραμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου