Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

χριστουγεννιατικη συναυλια της κ.ο.θ. στη χ.α.ν.θ

Μια ενδιαφέρουσα συναυλία στο πνεύμα των Χριστουγέννων μας ετοιμάζει ο μαέστρος Κ. Τρικολίδης. και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο αθλητικό κέντρο Χ.Α.Ν.Θ. "Μιμης Τσικινας".
>>>>>>>>>
Τρυφερά και ελεγειακά παρουσιάζει το ορατόριο «Νύχτα Χριστουγέννων» του ρομαντικού συνθέτη Χούγκο Βολφ τη γέννηση του Χριστού. Παρόμοια είναι η θεματική στο ορατόριο «Χριστός» του Μέντελσον-Μπαρτόλντυ. Η βραδιά θα κλείσει με αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ’ όλο τον κόσμο.
Όπερα
Διεύθυνση ορχήστρας: Κάρολος Τρικολίδης
Σοπράνο: Μαρίνα Βουλογιάννη
Μέτζο-σοπράνο: Δήμητρα Καλαϊτζή-Τηλικίδου
Τενόρος: Γιάννης Χριστόπουλος
Συμμετέχει η Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης
σε διδασκαλία Μαίρης Κωνσταντινίδου
Έργα:
Χούγκο Βολφ (1860-1903): Παραμονή Χριστουγέννων
Φέλιξ Μέντελσον-Μπαρτόλντυ (1809-1847): Χριστός, Έργο 97
Χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Πηγή tasso



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου