Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ο ανιθος "προστατης" και της κυριακης

Μ. Άνθιμος: Κύριε υπουργέ, μην αγγίζετε την Κυριακάτικη αργία
"Κύριε υπουργέ, μην αγγίζετε την Κυριακάτικη αργία"!!!!

Κατά της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή, τάχθηκε από άμβωνος ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης. Στο Κυριακάτικο κήρυγμά του ο κ. Άνιθος τόνισε ότι «ο Θεός όρισε μια ημέρα αναπαύσεως, την 
>>>>>>>
Κυριακή» και σημείωσε ότι το πενθήμερο καθιερώθηκε για να προστατευτεί η αργία του Σαββάτου για τους Εβραίους. «Δεν το λέμε με κακία, καλώς έγινε, αλλά γιατί να χτυπηθεί έτσι τώρα ο Χριστιανισμός;» σημείωσε.
Ανέφερε επίσης ότι το μέτρο αυτό δεν θα φέρει νέες θέσεις εργασίας, ενώ υπογράμμισε απευθυνόμενος στον Υπουργό Εργασίας: «Ποιος θα βάλει τα χέρια του στη φωτιά κ. Υπουργέ της Εργασίας;».
Τέλος, ο ΄Ανιθος είπε ότι η Ιερά Σύνοδος θα λάβει απόφαση για να αναφέρεται στα κηρύγματα σε κάθε Ιερό Ναό, ότι η εκκλησία αντιστέκεται στη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή.!!!!!!

Ρε τι λέει ο άνθρωπος για να προστατεύσει τα παραμάγαζά του. Να μη χάσει το ... παγκάρι!!!! Τα έδοδα απο τα κεράκια  είναι πολλά, να αρπάξουμε όσα πεσσότερα)για τον όβολο για τους πένοντες κλπ,κλπ).
Σιγά  να μην κόπτονται στην εκκλησία για το αν οι εργαζόμενοι κάθονται ή εργάζονται  τις Κυριακές. Κύριε άνιθε, για τους τρείς άλλους "λαγιους" με τις ψευτοκαταθέσεις και τις ψευτοπεριουσίες έχεις κάτι να πείς???

Πηγή thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου