Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

νικος παπανικολαου

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

τρια χρονια και το χωμα ... δεν εγινε δενδρο

Παρτέρι + σκουπίδια χύμα στην Κ.Ντηλ μπροστά στο μαρκετ Αρβανιτίδης. Είναι ένα πεζοδρόμιο με πολύ κίνηση  και λόγω της ύπαξης του γυμνασίου. 
Κύριοι της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, είναι έτσι από .... προπέρυσι.
>>>>>>
Μαζεύει νερά, γίνονται λάσπη, σκοντάφτει κόσμος, στο κάτω κάτω είναι ακαλέσθητο. Αφού δεν φυτεύεται τίποτα εδώ και τρία χρόνια που  θα μπορούσατε, "θυσιάστε"  18 πλακάκια και λίγο τσιμέντο για να το κλείστε!!!!!!!!!
Αλλά αλήθεια, πόσο δύσκολο  είναι να βάζουμε (πολίτες και επιχ/σεις)   τις σακούλες με τα σκουπίδια μέσα στους κάδους ......... τα οποία  δυστυχώς δεν μπαίνουν μόνα τους ??? 
Είναι και θέμα αγωγής ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου