Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

το 2012 σε εικονες (μερος 1ο)


Στιγμές πόνου ή στιγμές χαράς. Ανθρώπινες στιγμές της χρονιάς που μας πέρασε.
Ήταν μία χρονιά γεμάτη γεγονότα. Τα περισσότερα άσχημα είναι η αλήθεια, αλλά κάπου-κάπου υπήρχαν κάποιες στιγμές ευδαιμονίας που μας έδιναν ελπίδα. 

Ας τα θυμηθούμε:
>>>>>>                                                                  Ειρήνη Λαλίδου


 5 Ιανουαρίου, 2012. Ένας Ολλανδός βλέπει μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού του τους χείμαρρους νερού που έχουν καλύψει την αυλή του.


 7 Ιανουαρίου, 2012. Μία λεοπάρδαλη επιτίθεται και τραυματίζει τον Ινδό εργάτη Pintu Dey στην πόλη Guwahati της Ινδίας. Συνολικά τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, προτού το άγριο ζώο αιχμαλωτιστεί.

 




















14 Ιανουαρίου, 2012. Το κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia προσκρούει σε ύφαλο στην Isola del Giglio. 32 επιβάτες και μέλη πληρώματος χάνουν τη ζωή τους. Ο καπετάνιος Francesco Schettino εγκαταλείπει το πλοίο, προτού ολοκληρωθεί η εκκένωση.

 25 Ιανουαρίου, 2012. Μέλη των Ενωμένων Σωματείων Σκύλων στην Ιαπωνία φροντίζουν τα κατοικίδια που διασώθηκαν από τη ζώνη αποκλεισμού γύρω από τον πυρηνικό σταθμό Fukushima Daiichi.


 7 Φεβρουαρίου, 2012. Η Ευρώπη στον κλοιό του χιονιού. Ακόμα και οι φανοστάτες στην πόλη Senj στην Κροατία είναι σκεπασμένοι με χιόνι.


 12 Φεβρουαρίου, 2012. Διαδηλώσεις στην Αθήνα ενάντια σε ένα ακόμα πακέτο μέτρων άγριας λιτότητας. (Ναι, ένα από τα τελευταία…)


 23 Φεβρουαρίου, 2012. Μία γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι αντιμέτωπη με την αστυνομία στο κέντρο της πλατείας Ειρήνης στη Βολιβία.


 26 Φεβρουαρίου, 2012. Η Aung San Suu Kyi, σύμβολο της δημοκρατίας στη Μιανμάρ, φτάνει στο χωριό Thongwa για να εκφωνήσει την προεκλογική της ομιλία.


  2 Μαρτίου, 2012. Ο Greg Cook αγκαλιάζει το σκυλί του Κόκο, το οποίο βρέθηκε στο κατεστραμμένο σπίτι του στην Αλαμπάμα μετά από ισχυρούς τυφώνες που έπληξαν την περιοχή.


 4 Μαρτίου, 2012. Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν δακρύζει από συγκίνηση, κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του στη Μόσχα.


 10 Μαρτίου, 2012. Η Aida κλαίει, καθώς σκεπάζει τα σοβαρά τραύματά της που προέκυψαν όταν ο Συριακός Στρατός βομβάρδισε το σπίτι της, σκοτώνοντας τον άνδρα και τα δύο παιδιά της.


 21 Μαρτίου, 2012. Η Huang Sufang αντιδρά, όταν βλέπει κάποιους εργάτες να κατεδαφίζουν… κατά λάθος το σπίτι της στο χωριό Yangji στην Κίνα.


 24 Μαρτίου, 2012. Ένα σκυλί τρέχει στον άδειο δρόμο, την ώρα που ουρές πιστών περιμένουν την άφιξη του Πάπα Βενέδικτου στο Guanajuato στο Μεξικό. 


 26 Μαρτίου, 2012. Ένας Θιβετιανός αυτοπυρπολείται εις ένδηξη διαμαρτυρίας, κατά την επίσκεψη του Κινέζου προέδρου Hu Jintao στο Νέο Δελχί.

  
 15 Απριλίου, 2012. Ο Snoop Dogg στη σκηνή μαζί με το ολόγραμμα του Tupac.


 17 Απριλίου, 2012. Το Shuttle Discovery πραγματοποιεί το τελευταίο του ταξίδι.

Πηγή  http://news.youropia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου