Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

το 2012 σε εικονες (μερος 3ο)


Αν κάνεις τον απολογισμό, η χρονιά που μας πέρασε ήταν γεμάτη πίκρες και στεναχώριες. Υπήρχαν, όμως, και κάποιες στιγμές που σου έδιναν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Ας ευχηθούμε να πάρουμε τη ρεβάνς με τη νέα χρονιά…

Ειρήνη Λαλίδου

>>>>>>> 



5 Σεπτεμβρίου, 2012. Ινδοί εργάτες τρέχουν να γλυτώσουν από φωτιά σε φυτεία στην πόλη Chennai. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, τουλάχιστον 40 εργάτες χάθηκαν στις φλόγες, ενώ άλλοι 60 υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα.




6 Σεπτεμβρίου, 2012. Περίπου 2.000 ένστολοι διαμαρτύρονται έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.




9 Σεπτεμβρίου, 2012. Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα στα χέρια του Scott Van Duzer, ιδιοκτήτη του εστιατορίου που επισκέφτηκε κατά την περιοδεία του.




13 Σεπτεμβρίου, 2012. Κάτοικοι του χωριού Tactic στη Γουατεμάλα δένουν σε ένα στύλο και χτυπούν έναν άνδρας που κατηγορήθηκε για κλοπή. Οι κάτοικοι πήραν το νόμο στα χέρια τους σε άλλες τέσσερις ανάλογες περιπτώσεις, ενώ λίντσαραν και έκαψαν ζωντανό έναν άνδρα που εισέβαλε σε ένα σχολείο και σκότωσε δύο παιδιά.




25 Σεπτεμβρίου, 2012. Διαδηλωτές στέκονται πίσω από το μπάρμαν Alberto Casillas, την ώρα που η αστυνομία έχει περικυκλώσει το μαγαζί του. Ο Casillas απέτρεψε τη σύλληψη δεκάδων διαδηλωτών, οι οποίοι βρήκαν καταφύγιο στο εστιατόριό του κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων εναντίων των μέτρων λιτότητας στην Ισπανία.




3 Οκτωβρίου, 2012. Μία γυναίκα βιώνει την τέχνη στο Δωμάτιο της Βροχής.




3 Οκτωβρίου, 2012. Ένας Σύριος κλαίει πάνω από το άψυχο σώμα του γιου του που σκοτώθηκε σε επίθεση αυτοκτονίας.




9 Οκτωβρίου, 2012.
 Μία Πακιστανή μαθήτρια κρατά στα χέρια της τη φωτογραφία της 14χρονης συμμαθήτριάς της Malala Yousufzai, η οποία εκτελέστηκε από τους Ταλιμπάν, όταν μίλησε για τα δικαιώματα των γυναικών στην εκπαίδευση.




14 Οκτωβρίου, 2012. Ο Felix Baumgarthner πηδά από τη στρατόσφαιρα και σπάζει το φράγμα του ήχου.




29 Οκτωβρίου, 2012. Η υπερ-καταιγίδα Σάντι χτυπά τη Νέα Υόρκη.




31 Οκτωβρίου, 2012.
 Το ρομπότ Curiosity προσγειώνεται στον Άρη και αρχίζει να τραβά φωτογραφίες. Εδώ είναι η πρώτη φωτογραφία του εαυτού του.




7 Νοεμβρίου, 2012. Ο Μπάρακ Ομπάμα επανεκλέγεται.




11 Νοεμβρίου, 2012. Η Βενετία πλημυρίζει και οι τουρίστες κάνουν μπάνιο στην πλατεία του Αγίου Μάρκου.




14 Νοεμβρίου, 2012. Εκατοντάδες άνθρωποι μαζεύονται στην παραλία Palm Cove της Αυστραλίας για να θαυμάσουν τη σχεδόν ολική έκλειψη ηλίου, την πρώτη που ήταν ορατή στην Αυστραλία εδώ και δέκα χρόνια. 



21 Νοεμβρίου, 2012. Μία βόμβα πέφτει κατά τη διάρκεια Ισραηλινής αεροπορικής επίθεσης στη Γάζα.




22 Νοεμβρίου, 2012. Χιλιάδες Κονγκολέζοι εγκαταλείπουν τις εστίες τους, μετά το νέο ξέσπασμα συγκρούσεων στη Δημοκρατία του Κονγκό.


 27 Νοεμβρίου, 2012. Η πλατεία Ταχρίρ στην Αίγυπτο γεμίζει για ακόμα μία φορά. 

Πηγή http://news.youropia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου