Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

επικινδυνοι οδηγοι ΟΑΣΘ

Πριν από λίγο σημειώθηκε σύγκρουση ανάμεσα σε ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ και δύο Ι.Χ. στη Δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή που βρίσκεται το εμπορικό κέντρο City Gate. 
Το λεωφορείο παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, ενώ κινούνταν με κατεύθυνση........
Είναι πλέον μόνιμη κατάσταση να παραβιάζουν το κόκκινο σηματοδότη τα
>>>>>>>
λεωφορεία του ΟΑΣΘ σε καθημερινή βάση και ειδικά σε διασταυρώσεις όπως Εγνατία με Αριστοτέλους, Λαγκαδά με Εγνατία στο Βαρδάρη, Αγγελάκη με Εγνατία στο Συντριβάνι κλπ, με κίνδυνο να προκαλέσουν ατυχήματα σε πεζούς και τροχοφόρα αλλά και αδιαφορώντας για το μποτιλιάρισμα που συνήθως προκαλούν.
Και μια που πιάσαμε αυτή τη κατηγορία των εργαζομένων, μήπως θα'πρεπε να κάποιος "αρμόδιος" να τους υπενθυμίσει ότι απαγορεύετε να μιλούν στο κινητό τηλέφωνο όταν το όχημα βρίσκεται σε κίνηση και ότι το "εμπόρευμα" που κουβαλούν είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ???
Και μια υπενθύμιση προς τους απελπισμένους. Αν κάποιος θέλει να αυτοκτονήσει, ένας εναλλακτικός τρόπος είναι να κάνει βόλτα με ποδήλατο ή μηχανή στο κέντρο της πόλης πίσω απ΄ένα λεωφορείο. 
Είναι ...... απόλαυση και δεν θα το μετανιώσει !!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου