Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

η δημοκρατια νικησε !!!! ο "κλωνος" περιφερειαρχης

Δυστυχως ειναι περιφερειαρχης !!!
Για μια ακόμη φορά η δημοκρατικές διαδικασίες κέρδισαν, η κομματική γραμμή  τηρήθηκε  και η κεντρική Μακεδονία απέκτησε νέο, ωραίο(??) σαν κλώνο, λεβέντη και κυρίως αχρωμάτιστο Περιφερειάρχη, τον Απόστολο Τζιτζικώστα, την επιλογή του αντιμνημονιακού ηγέτη της χώρας μας που όμως ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ έκανε μερικές κωλοτούμπες και τώρα είναι 
>>>>>>>
υπερμνημονιακός, αλλά κατά του πρώτου μνημονίου και ολίγον από το δεύτερο κλπ,κλπ, και του κώλου τα 9μερα και το νινί της Χάϊδως, του Αντώνη Σαμαρά.
Ο νέος λοιπόν περιφερειάρχης είναι μεγάλο ταλέντο. Έχει μια καταπληκτική ευχέρεια (λόγω του υψηλού ραδικιού που έχει)  να βρίσκει τα "αντίθετα" . Π.χ. ότι λέει ο Δήμος Θεσ/νίκης είναι αντίθετος. Έτσι το έχει στο μυαλό του, ότι κάνει καλό στην πολιτική του καριέρα. Τώρα που έγινε  και Περιφερειάρχης αλίμονό μας. Ότι πουν οι πράσινοι, πορτοκαλί, ροζ κλπ δήμαρχοι θα λέει ΟΧΙ. Οι γαλάζιοι  και η βασική κομματοσκυλική γραμμή  της νου/δούλας  θα λέει ΝΑΙ. 
Μας έχει πείσει από την μέχρι σήμερα συμπεριφορά του ότι ποσώς τον ενδιαφέρει η πορεία της πόλης και γενικότερα της περιφέρειας. 
Είναι άλλο ένα πιόνι της σκακιέρας των κομματόσκυλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου