Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

οπισθεν ολοταχως: μετα το ηρωικο «οχι», το ταπεινωτικο «ναι»

Συγχαρητήρια στη Γερμανία.
Ένα μεγάλο μπράβο την Μερκελ και τον Σοιμπλε για τον γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο που ξεμπερδεψαν  το θέμα της Κύπρου. Απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι πράγματι αυτοί ανήκουν στην Αρία φυλή, άρα  όλοι εμείς οι υπόλοιποι
>>>>>>
τους οφείλουμε υποταγή και υπακοή. Αφού μπορούν με τον ένα και μοναδικό τους τρόπο, την "ΔΙΑΤΑΓΗ", να κάνουν όλα τα κράτη της νότιας Ευρώπης να κάθονται "σούζα", ε τότε HERZLICHEN GLÜCKWUNSCH!!!!
Υπέκυψε στους εκβιασμούς η κυπριακή κυβέρνηση σέρνοντας τους Κυπρίους στην ταπείνωση.
   Όπισθεν ολοταχώς έκανε η κυπριακή κυβέρνηση, καθώς μετά το ηρωικό «όχι» ακολούθησε ένα ταπεινωτικό «ναι» για τον κυπριακό λαό.
Η ηγεσία της Κύπρου δεν είχε το σθένος να υπερασπιστεί την αντίσταση των Κύπριων και υπέκυψε στους εκβιασμούς, σέρνοντας τη χώρα στην ταπείνωση.
Ο Νίκος Αναστασιάδης άλλωστε δεν ήταν και ο ταύρος που  υποστήριξε με θέρμη την αντίδραση του λαού του, αφού στην πρώτη επαφή με το Eurogroup είχε συμφωνήσει σε κούρεμα των καταθέσεων.
Το «πείραμα» της Κύπρου πέτυχε και για άλλη μια φορά το δόγμα του σοκ που ακολουθεί πιστά η πολιτική της Μέρκελ είχε αναπάντεχη επιτυχία, καθώς το κούρεμα όχι μόνο πέρασε, έγινε και ξύρισμα!!!!!!!!
Λοιπόν,
Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, μήπως με χρόνια με καιρούς , βρεθεί  κάπου  κάποτε κάποιος <ευρω-πεος> ηγέτης με μεγάλα "αχαμνά" και  πει το αυτονόητο στους απογόνους του Χίτλερ, ..................  "α ι   σ ι χ τ ι ρ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου