Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ο αναστασιαδης θα φυλακισει τον εαυτο του;


Συγκινητική η πρόθεση που αποκάλυψε ο κύριος Αναστασιάδης, να τιμωρήσει “όσους οδήγησαν την χώρα σε αυτό το σημείο”. Δεν θα λαϊκίσουμε λέγοντας το προφανές: Ότι ακριβώς αυτός οδήγησε την χώρα σε αυτό το σημείο, μόλις χθες.

Θα σταθούμε μόνο στη νομική διάσταση του
>>>>>>θέματος. Ο κύριος Αναστασιάδης όπως και ο ομόλογος του, Γιώργος Παπανδρέου, στην προεκλογική του εκστρατεία διαφήμιζε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που έπραξε. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί μία πολιτική απάτη για την οποία ούτε ο Παπανδρέου έχει διωχθεί.
Αυτό όμως που πρέπει να οδηγήσει τον κύριο Αναστασιάδη στο εδώλιο είναι η σαφής και
ξεκάθαρη διαβεβαίωση του ότι “δεν θα δεχθεί ουδεμία λύση που θα περιλαμβάνει κούρεμα καταθέσεων”, λίγες ημέρες πριν από το Eurogroup. Αυτό πλέον είναι σαφέστατο ποινικό αδίκημα. Όπως θα ήταν η ψευδής δήλωση ενός οποιουδήποτε επιτηδευματία προς το καταναλωτικό κοινό. Η δικαιοσύνη θα πρέπει να διερευνήσει άμεσα εάν ο κύριος Αναστασιάδης ενήργησε με δόλο, γνωρίζοντας ότι δεν είχε οποιαδήποτε τέτοια πρόθεση ή εάν εκβιάσθηκε για να μην ακολουθήσει το πρόγραμμα του.
Από εκεί και πέρα, η Κυπριακή δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει τις ευθύνες της προηγούμενης κυβέρνησης για το χτύπημα στο Μαρι που ζημίωσε τον Κυπριακό Εθνικό κορμό, για τους Κυπρίους τραπεζίτες που αγόρασαν Ελληνικά ομόλογα από την Deutche Bank κλπ.
Πάντως δεν μπορούμε να μην αναπολήσουμε τις υποσχέσεις του κυρίου Σαμαρά για την μία και μόνη εξεταστική, που παραμένει στα αζήτητα αφήνοντας ελεύθερο τον κύριο Παπανδρέου και στην θέση τους περσόνες σαν τον κύριο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ παρα το ότι η Ελληνική δικαιοσύνη έχει κάνει το καθήκον της και τους παραπέμπει με κακουργηματικές διώξεις. Αφήνοντας την τύχη τους στην μεγαλοψυχία του κυρίου Σαμαρά.
Να δούμε τι θα κάνει και η Κυπριακή δικαιοσύνη. Θα παραπέμψει τον κύριο Αναστασιάδη ή υπάρχει και εκεί ασυλία στους παπανδρέηδες, όπως στην Ελλάδα.



Πηγή olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου