Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

... εις μνημη του "εθναρχη"...

Στο Μέγαρο Μουσικής και την εκδήλωση μνήμης για τα 15 χρόνια από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή μαζεύτηκε όλη "η σάρα, η μάρα και το κακό συναπάντημα"
Τρεις Πρόεδροι, ένας νυν, τρεις τέως και ένας μέλλον (έτσι πιστεύει ο Αλέξης) πρωθυπουργοί,
>>>>>>
αρχηγοί κομμάτων και αποκομμάτων κυβερνητικών και μη και .... κόσμος, κόσμος που τρέχει όπου έχει εκδηλώσεις (από γεννήσεις μέχρι μνημόσυνα όπως κάνει κατά το πλείστον και ο πολιτικός .. υπό-κοσμος) για τη μνήμη του Καραμανλή.
Βαρύγδουποι λόγοι χωρίς νόημα από τους ανθρώπους που κάποτε τον βρίζανε και τον φτύνανε, λιβανιστήρι, μπλα μπλα μπλα, χειροκροτήματα για έναν πολιτικό που η ιστορία ήδη τον έχει καταχωρήσει στις σελίδες της και που η Ελλάδα επί ημερών του δεν φημιζόταν για την ...."δημοκρατία της". 

Πηγή iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου