Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

για δευτερη φορα μετα το σχεδιο annan oi κυπριοι λενε ΟΧΙ


Σε κάποια κράτη υπάρχουν βουλευτές με @ρχίδι@ 

και σε άλλα @ρχίδι@  βΟλευτές!!!!!

Στην βουλή της Κύπρου δεν ψήφισε το κούρεμα ούτε ένας βουλευτής
Με 36 κατά, κανένα υπέρ και 19 αποχές η ολομέλεια της Κυπριακής βουλής απέρριψε κατηγορηματικά το προτεινόμενο νομοσχέδιο για επιβολή φόρου στις καταθέσεις, όπως είχε απαιτήσει το Eurogroup.
Στο επίκεντρο βρίσκεται, όπως ήταν
>>>>>>>
αναμενόμενο η Γερμανία, στην οποία αρκετοί αναλυτές καταλογίζουν εξαιρετικά λάθος χειρισμούς που τορπιλίζουν το μέλλον του ευρώ.
Από την πλευρά του ο "σακάτης killer"  Βόλφγκανγκ Σόιμπλε,  έκανε μια αινιγματική δήλωση χαρακτηρίζοντας την κατάσταση στην Κύπρο «εξαιρετικά σοβαρή» ενώ πρόσθεσε ότι λυπάται για τον λαό της Κύπρου. Ο σακάτης "λυπάται"!!! Και ποιος να πιστέψει ότι το γουρούνι έχει αισθήματα!!!
Ο δικός μας υφιστάμενος (της Μέρκελ και του γνωστού συνδικάτου δολοφόνων των λαών)  υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε στους δημοσιογράφους ότι «Η Κύπρος δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει»
Ο δε πρώην συνεργάτης (γλάστρα) της Ρούλας και σήμερα υπουργός (αυτά είναι τα οφέλη από τις "καλές" συνεργασίες) Σίμος Κεδίκογλου που ανέφερε πως «η Ελλάδα στήριξε και στηρίζει τις επιλογές της Κύπρου».
Καλά ρε παλληκάρια (τρόπος του λέγειν) μέχρι πριν 5 ώρες ήσασταν με τις επιλογές του Αναστασιάδη δηλαδή το κούρεμα, τώρα στηρίζεται το μη κούρεμα??? 
Γιαυτό το λόγο στην Ελλάδα λέμε ότι έχουμε   @ρχίδι@  βΟλευτές
Καημένη μας Ελλάδα............ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου