Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

μετα απο 70 χρονια ...... ημερα μνημης για το εβραϊκό ολοκαυτωμα


 Ημέρα μνήμης για το τότε αλλά και προβληματισμού για το σήμερα. Γιατί η μνήμη είναι πολύπλευρη, πολυδιάστατη
Φωτογραφίες ασπρόμαυρες του τότε …..
Φωτογραφίες έγχρωμες του σήμερα !!!!
Τα θέματα ίδια 
Ίδιες φιγούρες, Ίδια αγωνία, Ίδια φρίκη, Ίδια κτηνωδία αλλά ...... άλλοι οι πρωταγωνιστές
>>>>>>>

ΤΟΤΕ 
ΣΕ ΡΟΛΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
Τα χρόνια άρχισαν να κυλούν ……και αφού υποστήκαν τόσα δεινά από τους δολοφόνους των λαών (του τότε και του σήμερα), συνειδητοποίησαν ότι μάθανε….. 
Τόσο καλά το εμπέδωσαν το ολοκαύτωμα!!! 
Και αφού για αρκετό καιρό κάνανε πρόβες και μικρές παραστάσεις, είπαν ότι το έργο το έμαθαν πια καλά και θα μπορούσαν να το παίξουν σε «μεγάλο θέατρο», σε μεγάλη σκηνή!!! 
Και με κακό παράδειγμα το ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΧΟΛΥΓΟΥΝΤ άρχισαν τις παραστάσεις. Είναι και η ζήλια…. Γιατί να παίζουν μόνο οι Αμερικάνοι και τα τσιράκια τους σε μεγάλα θέατρα σ΄όλο τον κόσμο και μάλιστα …… απρόσκλητοι και με το έτσι θέλω??.
ΣΗΜΕΡΑ  
ΣΕ ΡΟΛΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ
Συρματοπλέγματα, τάφροι, τείχη, φυλακές, τάφοι….
Φυλακίζουν ένα λαό στην ίδια του τη χώρα, αν αυτό που έχουν λέγετε χώρα…
Δηλαδή λίγο απ΄αυτό που τους άφησαν….
........................
Και συνεχίζουν  να είναι "διαλλακτικοί, φιλικοί και κυρίως άνθρωποι" όπως το αποδεικνύουν καθημερινά και με κάθε τρόπο στην λωρίδα της Γάζας για την ανθρωπιστική βοήθεια, την "εκτέλεση" των ακτιβιστών.......
Τελικά  τι γίνετε? Βγαίνουν τις "θερμές μέρες" τα καρτούν στις tv, απειλούν, θα...., να....., και μετά σιωπή και ατιμωρησία!!!!!!!!

Και .... ας είναι καλά οι …….ΘΕΑΤΕΣ         
ΦΡΙΚΗ         ΚΤΗΝΩΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου