Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ο τουριστας της ραφηνας ..... μιλησε !!!!!!

Όσκαρ πολιτικού παχυδερμισμού διεκδικεί ο τουρίστας της Ραφήνας, πρώην πρωθυπουργός της χώρας, τρομάρα μας… Μετά από δυόμισι χρόνια ένοχης αφωνίας, (άνοιγε το στόμα του – και τι στόμα! -  μόνο για να τρώει κοψίδια), έλυσε <><><><>
τη σιωπή του για να …στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά.
Δεν ένοιωσε την ανάγκη να ζητήσει μία συγνώμη από τους απελπισμένους και οργισμένους πολίτες. Δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για τα λάθη του, να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό, που τον εμπιστεύθηκε δύο φορές με την ψήφο του, για τους κουμπάρους, τους κολλητούς, τα σκάνδαλα και το πλιάτσικο στον κρατικό κορβανά.
Με περίσσεια θράσους, δίχως να δείξει το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας, έδωσε και συμβουλές!…
Αλλά όταν περισσεύει το θράσος, χάνεται η τσίπα.
Τώρα κανείς πλέον δεν δικαιούται να ισχυριστεί ότι ξεγελάστηκε. Το εκλογικό σώμα δεν δικαιούται να επικαλεστεί οιαδήποτε δικαιολογία άγνοιας.
Η πολιτική τάξη που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία συνεχίζει τα ίδια. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ας κατηγορούνται από εκατομμύρια Ελλήνων ως αναξιόπιστοι και ψεύτες. Αυτοί επιμένουν. Ας μην μπορούν να ξεμυτίσουν μέσα στον κόσμο για να πιουν έστω ένα καφέ, αυτοί επιμένουν.
Νομίζουν ακόμη ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Πιστεύουν ότι θα ξεχάσουμε. Αφήνονται στην προσδοκία ότι θα γοητευτούμε από το μέγεθος του θράσους τους.
Το μνημονιακό ζεύγος έχει υπογράψει τα δεσμά της διεθνούς των τοκογλύφων, αυτά που θα μας θανατώσουν ολοκληρωτικά, αυτά που θα εφαρμόσουν αμέσως μετά τις εκλογές και μας νανουρίζει με ασπιρίνες «ανακούφισης».
Οι εκλογές της 6ης Μαίου δεν είναι απλώς κρίσιμες, αλλά και ζωτικής σημασίας για το βιοτικό επίπεδο των βομβαρδισμένων από τη νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα Ελλήνων!
Πηγή kafeneio-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου