Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

η κριση εχει και τα καλα της: τελος για τη “σουπερ μπαλα”


Ευτυχώς η κρίση έχει και λίγες θετικές επιπτώσεις!!!!!!!!
Έτσι την Τετάρτη ήταν η τελευταία φορά που μεταδόθηκε η εκπομπή “Σούπερ Μπάλα” από το MEGA το οποίο ως γνωστόν πάει για φούντο.
Με το κόψιμο της εκπομπής οι ποδοσφαιρόφιλοι γλυτώνουν από την πιο ηλίθια εκπομπή για το <><><><>
τσάμπιονς λιγκ στην ιστορία του θεσμού. Τη μόνη εκπομπή σε όλη την Ευρώπη που τραβούσε μέχρι τις 2 και 3 τα ξημερώματα μόνο και μόνο για να ακούει κανείς αναλύσεις του κώλου από τον …Στράτου Αποστολάκη, τον Χουαν Ρότσα και άλλα αγαπημένα παιδιά του Πρόεδρα.
Οι τηλεθεατές γλυτώνουν τις ατέλειωτες μαλακίες του Μένιου Σακελαρόπουλου, τα παραμύθια του Σωτηρακόπουλου και τις “χαριτωμενιές” του Θειακού, του Μπουλούκου και άλλων γραφικών, που αν βρουν μια μπάλα στο δρόμο θα την περάσουν για UFO.
Ας ελπίσουμε οτι στο μέλλον οι παρόμοιες εκπομπές θα καταλάβουν οτι το τσάμπιονς λιγκ γίνεται για να βλέπει ο κόσμος μπάλα και όχι για να ακούει ατέλειωτες ανούσιες παπαριές από τους διάφορους Σακελαρόπουλους και Σπυρόπουλους.
Πηγή aman to mati mou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου