Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

η Formula1 την κυριακη στο μπαχρειν

 «Απαιτούμε ελευθερία, όχι Formula» και «Είμαστε άνθρωποι... χωρίς δικαιώματα!»
Αυτό είναι ένα από τα μηνύματα που θέλησαν να περάσουν οι διαδηλωτές στο Μπαχρέιν στους ιθύνοντες της Formula1, έπειτα από την απόφαση της FIA να διεξαχθεί κανονικά το Γκραν Πρι της χώρας.
Η κοινωνικοπολιτική <><><><>
 κατάσταση που επικρατεί στο Μπαχρέιν έδειξε να μην πτοεί τους υπεύθυνους της Formula1, καθώς και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, η οποία αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά το Γκραν Πρι. Αυτό, όμως, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, πριν ακόμα παρθεί η απόφαση και οι διαδηλωτές φρόντισαν να το δείξουν άλλη μια φορά.
Παρά ταύτα, άπαντες έχουν εγγυηθεί την ασφάλεια όσων βρεθούν εκεί, τη στιγμή που κανείς από τους ιθύνοντες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν έχει αντιδράσει καν.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 θα συνεχιστεί  με τον 4ο αγώνα της χρονιάς, το GP Μπαχρέιν που θα μεταδοθεί την Κυριακή, 22 Απριλίου, στις 14:00 στον Alpha.Η νίκη της Mercedes στην Κίνα αποτέλεσε μια ακόμη ανατροπή στο απρόβλεπτο φετινό πρωτάθλημα. Με τρεις νικητές σε ισάριθμους αγώνες φέτος (Μπάτον – Αυστραλία, Αλόνσο – Μαλαισία, Ρόσμπεργκ – Κίνα) και τον Χάμιλτον να προηγείται στη βαθμολογία ποιος μπορεί να κάνει προβλέψεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου