Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

.... στρωμενα κοκκινα χαλια ......


Τα σχόλια είναι περιττά.....
Ομάδα περίπου 50 πολιτών αποδοκίμασε έντονα και με συνθήματα την Άννα Διαμαντοπούλου στην Καισαριανή. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις Άσχημη κατάληξη είχε η ομιλία της Άννας Διαματοπούλου σε ταβέρνα στην Καισαριανή. Διακόπηκε η ομιλία, ενώ η ίδια αποχώρησε.

Σοκαριστικές ήταν για τον <><><><>
Ευάγγελο Βενιζέλο οι εμπειρίες του στην Λαμία, αλλά και στο Ηράκλειο Κρήτης. Ειδικά στο κλειστό γυμναστήριο του Ηρακλείου, οι μισές κερκίδες ήταν άδειες, παρότι η συγκεκριμένη περιφέρεια αποτελεί παραδοσιακό «κάστρο» του ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος του Κινήματος ενημερώθηκε…

Άγρια επίθεση στον Β. Μεϊμαράκη έκαναν πριν από λίγο 20 περίπου ΟΝΝΕΔίτες μόλις τελείωσε η συγκέντρωση του Α. Σαμαρά. Οι ΟΝΝΕΔίτες ρωτούσαν τον πρώην υπουργό "που ήσουν ρε λαμόγιο όταν όλα αυτά τα χρόνια εμείς δίναμε τη μάχη 
με το ΠΑΣΟΚ και εσύ είχες εξαφανιστεί από παντού"! Ο Μεϊμαράκης κατέβασε το κεφάλι, χαμογέλασε αμήχανα και οι δικοί του τον εξαφάνισαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Άγρια πράγματα...

Θύμα φραστικής επίθεσης από πολίτες έπεσε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής στο κέντρο της Αθήνας. Ο κ.Παπουτσής βρέθηκε στο ξενοδοχείο Τιτάνια προκειμένου να παρακολουθήσει ομιλία της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, ωστόσο κατά την έξοδο του έγινε αντιληπτός από  πολίτες, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν έντονα.

Παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση στην Πάτρα, πριν την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου, καθώς συγκεντρωμένοι πολίτες αποδοκίμασαν τον ίδιον αλλά και οπαδούς του.

Θύμα αποδοκιμασιών έπεσε στην Πάτρα ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που θα είναι υποψήφιος στην Αχαϊα, έδωσε το παρόν στην χθεσινή ομιλία του νυν Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο Γιώργος Παπανδρέου, τα άκουσε για τα καλά από πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο όπου γινόταν η ομιλία, με τον κόσμο να φωνάζει «κλέφτες», «ληστές» και άλλα… «κοσμιτικά»!

«Tragic». Με αυτόν τον χαρακτηρισμό μέλος της ΝΟ.Δ.Ε Σερρών σχολίασε την προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων που έγινε χθες το απόγευμα καθώς δεν είχε κόσμο (οι πλέον αισιόδοξες εκτιμήσεις, μιλούν για παρουσία που άγγιξε τα 800 μόλις άτομα, ) . Φανερά εκνευρισμένος από το «φιάσκο» των Σερρών, ο Αντώνης Σαμαράς αποχώρησε εσπευσμένα αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του, για την Θεσσαλονίκη.

Ένταση επικράτησε σήμερα το απόγευμα κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην περιοχή του Ζωγράφου, στην Αθήνα. Περίπου 100 άτομα αποδοκίμασαν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο, με έγκυρη επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων τα πνεύματα ηρέμησαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου