Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

στο οχι του μπουταρη για την αριστοτελους αντιδρουν κκε & συριζα

Ο Μπουτάρης δεν δίνει την πλατεία Αριστοτέλους στα κόμματα.

Τη θέση του Δήμου Θεσσαλονίκης ότι δεν παραχωρείται η Πλατεία Αριστοτέλους για προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων επανέλαβε την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης. 
Η διευκρίνιση έγινε μετά την απόφαση του ΚΚΕ να πραγματοποιήσει στον συγκεκριμένο <><><><>
χώρο την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 30 Απριλίου, στις 8:30 το βράδυ, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα.
 «Οι συγκεντρώσεις στην Πλατεία Αριστοτέλους δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της αγοράς, καθώς η αστυνομία κλείνει από νωρίς τους δρόμους, ενώ έχουμε παράπονα και από τους κατοίκους. Όσοι θέλουν να κάνουν συγκεντρώσεις εκεί, θα αγνοούν μια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου» δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.
Προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Αριστοτέλους έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή 4 Μαΐου και ο ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.
Εμείς θα σχολιάσουμε  ότι  και τα δύο κόμματα με τις αποφάσεις τους δεν στρέφονται κατά του κ. Μπουτάρη. Στρέφονται κατά των πολιτών αυτής της πόλης τους οποίους αγνοούν τελείως, δεν ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματά τους, δεν βοηθούν την πόλη. Και όλα αυτά για τον .... "κομματικό τους εγωισμό", για να μας ξαναπούν : "ότι δεν το ψηφίζουν δεν το εφαρμόζουν !!!" και διάφορες άλλες τέτοιες ψευτοαναρχικές  μπούρδες....... Είστε κυρίως τα δύο κόμματα που μονίμως βρομίζετε την πόλη με  αφισοκολλήσεις, χωρίς να σέβεστε τίποτα  και κανένα.!!!!!!
Οι κάτοικοι αυτής της πόλης ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ  για την "ψευτομαγκιά σας" και υπόσχονται ότι θα σας ....... τιμήσουν ...............
Πηγή  TaXalia
Σχολιάζει ο Νικος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου