Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

εδω κ.κ. πολιτικοι, τι απαντατε?????


***Εσείς κυρίες και κύριοι της πολιτικής "σκηνής" έχετε τη τόλμη να κοιτάξτε αυτά τα παιδιά στα αθώα τους ματάκια???????
***Τι θα τους απαντούσατε στην ερώτηση "εμείς τι φταίμε???"
***Τι θα τους λέγατε αν σας ρωτούσαν "θα μπορέσουμε να ζήσουμε, να μεγαλώσουμε, να σπουδάσουμε, να νοσηλευτούμε, να... να... να...???"
***Γιατί τα δικά σας τα "παιδιά"  από τα λίγα που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας έχουν από πολλές χιλιάδες  μέχρι πολλά εκατομμύρια ευρώ.
Πληροφοριακά και μεταξύ μας, εκτός από τον Βενιζέλο που έχει στην "οικογένεια" έναν άνεργο, υπάρχουν και άλλοι??????????? Είμαστε έτοιμοι για κάθε θυσία προκειμένου να βο(υ)λευτεί........





























Αλήθεια σας έχει μείνει καθόλου "τσίπα" ???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου